Găsește-ți hardtop-ul perfect pentru pick-up-ul tău!

Dacă ai un pick-up și vrei să-i îmbunătățești performanțele, atunci alege să-l accesorizezi cu un hardtop.

            Ce este hardtop-ul?
Hardtop-ul a devenit popular în America în anii 50, tocmai pentru că această „construcție” oferea mașinii un aspect deosebit iar tinerii ieșeau astfel în  evidență. Din exterior hardtop-ul semăna cu o decapotabilă cu acoperișul ridicat. Pentru a sublinia similaritatea cu decapotabilele, acoperișul unor modele era vopsit în altă culoare (de ex: alb).

Odată cu apariția și popularitatea pick-up-urilor, acest accesoriu a devenit un must-have pentru orice posesor a unui astfel de vehicul.
Un hardtop este o modalitate excelentă de a-ți asigura uneltele și de a păstra conținutul benei uscat, utilizând în același timp întreaga înălțime a benei pick-up-ului.
Pe hardtop.ro găsești o serie de modele de hardtop-uri proiectate pentru fiecare model de pick-up.

            De ce să alegi hardtop.ro ?

Cu siguranță te întrebi de ce să alegi hardtop.ro, când pe piața de automobile există o multitudine de alte opțiuni.

Ei bine, iată câteva motive:
  • CALITATE : Pentru că pick-up-ul tău nu e doar o simplă mașină, ci reflectarea propriul tău stil, punem preț pe calitate. Hardtop-urile din portofoliul nostru sunt proiectate pentru a rezista în timp și provin doar de la brand-uri de renume.
  • VARIETATE și STIL: În funcție de nevoile tale și de scopul utilizării pick-up-ului, pe site-ul nostru găsești modele de hartop-uri care se potrivesc exact cu ceea ce îți dorești.De la eleganță și până la design robust, pe hardtop.ro ai de unde alege.
  • BRAND DE ÎNCREDERE: Hardtop.ro face parte din portofoliul pickup.ro, companiecare există pe piață din 2004 și a cărui renume a ajuns și peste granițele țării.Pickup.ro este cunoscut în peste 15 țări, având printre parteneri reprezentanțe auto Toyota, Nissan, Mitsubishi, VW, Ford.
  • PRODUCĂTOR CERTIFICAT: Din anul 2016 SC Pick Up SRL este producător și frunizor de accesorii OEM pentru un important grup auto. Mai multe detalii despre certificările pickup.ro găsiți aici: PICKUP.RO – O COMPANIE CERTIFICATĂ ISO ȘI IATF! (click)
  • INSTALARE UȘOARĂ: Hardtop-urile se montează ușor, iar echipa noastră de  specialiști face asta cu profesionalism, așa că nu ai nici un motiv de îngrijorare.

Mai mult decât o companie care vinde accesorii pentru pick-up-uri. La Hardtop.ro facem mai mult decât vânzare de accesorii. Colegii noștri oferă sfaturi,
consultanță și te ajută să alegi modelul potrivit pentru nevoile tale. Avem o echipă cu adevărat pasionată de camionete, așa că dacă nu ești sigur ce hardtop este potrivit pentru pick-up-ul tău sau suntem aici să te ajutăm.

Acesta este doar începutul la hardtop.ro. Revenim cu alte articole pe blog care conțin sfaturi și informații utile pentru posesorii de pick-up-uri: https://www.hardtop.ro, dar până atunci descoperă modelele de hardtop-uri de pe site și contactează-ne dacă ai întrebări: https://www.hardtop.ro/contact .

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!