Hardtop Ford Ranger

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Sistem de evacuarea apei: Da ×
De ce să cumperi un hardtop?

Majoritatea persoanelor care folosesc pick up-uri off road își vor da seama după un timp că este imposibil să depoziteze în siguranță bagajele sau mărfurile în mașină. Vremea dar și hoții sunt cîțiva dintre factorii la care acestea pot fi expuxe.
Dacă bagajul este depozitat în cabină, atunci va ocupa mult spațiu. Să nu mai vorbim de transportul animalelor de companie sau marfa voluminoasă care, printre altele, pot face mizerie.
Vă oferim o soluție practică, extrem de elegantă și calitativă, care vă facilitează munca și călătoria!
Alegeți din oferta noastră de hard-topuri profesionale și toate problemele menționate mai sus vor fi rezolvate. În plus, aspectul mașinii va fi îmbunătățit considerabil.

Care hardtop este cel mai bun?

In functie de necessitate si de domeniul de activitate, puteti selecta hardtopul cel mai potrivit pentru dvs. Colaborăm cu o gama largă de producători, și astfel puteți alege hardtop-urile noastre după model, design sau chiar după dimensiunile mașinii dvs.

Putem livra hardtop-uri cu finisaje de înaltă calitate și care corespund culorii mașinii dvs. Acestea pot fi fabricate din fibră de sticlă, ABS, oțel, Aluminiu sau Inox.
Toate hardtop-urile sunt montate pe mașină fără a fi necesară găurirea acesteia, indiferent dacă este vorba de modele comerciale sau stilizate: fără geamuri laterale/ cu geamuri laterale, cu geamuri culisante, cu geamuri lift up (pop up), cu uși laterale sau cu uși din sticlă.
Dacă nu sunteți siguri de produsul care se potrivește pentru mașina dvs, colegii noștri de la vânzări vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie.
Pentru a face acest proces și mai ușor, toate produsele pe care PickUp.ro le pune la dizpoziție sunt OMOLOGATE. Așa că nu mai trebuie să vă faceți griji pentru nimic!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!